Ciekawostki, plotki, fakty, dowcipy
wszystko prawie fajnie, ale bardzo mnie drażnią mnie takie błędy w wypowiedziach (przecież mogli powtórzyć niektóre wypowiedzi)
np. mówili przy krajobrazach o ISO i o przysłonie, a zachwile pada stwierdzenie: “wspomnieliśmy o ISO i o ogniskowej…”
albo p. Marcin mówi: “jak największy otwór przysłony, czyli największe liczby”
przepraszam, ale jak obejrzy to jakiś mniej doświadczony użytkownik to będzie miał niezłą kołomyję
pozatym mówiąc o krajobrazach i nie wspomnieć o horyzoncie albo o tym jak ustawiać ostrość…. bez komentarza
Tak, wiem że jest tego więcej nie widziałem tego na forum, więc wrzuciłem linka. Zainteresowani zapewne sami by zobaczyli, że jest więcej filmików z tych warsztatów
jutro warsztaty w Warszawie z fotografii sportowej Czy “naczelnik” także będzie? A może ktoś inny z szacownej redakcji będzie?
np. mówili przy krajobrazach o ISO i o przysłonie, a zachwile pada stwierdzenie: “wspomnieliśmy o ISO i o ogniskowej…”
albo p. Marcin mówi: “jak największy otwór przysłony, czyli największe liczby”
przepraszam, ale jak obejrzy to jakiś mniej doświadczony użytkownik to będzie miał niezłą kołomyję
pozatym mówiąc o krajobrazach i nie wspomnieć o horyzoncie albo o tym jak ustawiać ostrość…. bez komentarza
Obejrzałam wszystkie trzy. No było parę wpadek. Myślę, że Marcina po prostu “zjadła” trema.
Masz rację. Nie mam wprawy, a kręcone było bez dubli i cięć…
- You must be logged in to reply to this topic.